Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

FormX Academy

De ervaring

Het Doel

Door de jaren heen hebben klanten ons gevraagd om technische trainingen.
Aan deze vraag kunnen we nu beantwoorden in onze nieuwe FormX Academy. Verschillende professionele kunstenaars, modelmakers en ontwerpers laten je kennismaken met hun specifieke vakgebied. We organiseren zowel introductiecursussen voor de beginner als meer diepgaande cursussen voor de professional. Omdat onze hoofdactiviteit het distribueren van vormgevingsmaterialen zal blijven, willen wij de financiele drempel laag houden en zullen wij deze trainingen zo voordelig mogelijk aanbieden.

We zullen ons aanbod in de loop van de tijd uitbreiden.

Boek hieronder je cursus

FormX Academy Cursussen

 • Introductie afvormen en gieten - 1 dag: 21/01/22

  Leer de grondbeginselen van het mallenmaken. Maak kennis met de verschillende mogelijke materialen ... en weet wanneer je deze kan gebruiken ... doe praktijkervaring op ... maak je eerste gietstuk ...

  150,00 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

 • Introductie Portret Modeleren - 1 dag: 18/12/21

  Als je altijd al levensecht hebt willen leren modelleren, dan is dit je kans. Een deskundige beeldhouwer zal je kennis laten maken met de anatomische principes van modelleren. Je leert hoe je een h...

  96,00 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

 • Basiscursus Lifecasting - 1 dag: 14/01/22

  Lifecasten is leuk. Lifecasts kunnen de basis vormen voor theaterrekwisieten of anatomische modellen. Lifecasts worden ook vaak gebruikt in moderne kunstprojecten. Maar werken aan een levend mensel...

  96,00 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

 • Jesmonite Terrazzo - 1 dag: 26/11/21

  Het creeren van Terazzo effecten met Jesmonite AC100 is in korte tijd wereldwijd enorm populair. Met deze techniek kunnen prachtige multiples uit een mal worden gegoten, waarvan er niet twee hetzel...

  96,00 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

FormX Academy Huishoudelijke Informatie

Hier volgen een aantal belangrijke punten aangaande onze workshops:

Lunch / Pauzemomenten

De Workshops bij de FormX Academy zijn verdeeld in 4 blokken waarbij er na elke 2 uur een pauze wordt ingelast. De eerste is een koffie/theepauze van 15 minuten daarna een lunchpauze van 30 minuten en als laatste weer een een koffie/theepauze van 15 minuten.

NB.: Door de huidige coronaregels leveren wij GEEN lunch - deze dient u zelf mee te brengen. Koffie en thee zijn aanwezig en kunnen de hele dag geconsumeerd worden.

Aantal Deelnemers

Om u als cursist maximimale aandacht te kunnen geven hebben wij besloten een maximum aantal cursisten per workshop aan te nemen. Zo kunnen wij u alle aandacht geven en houden wij ons ook aan de huidige Coronaregels.

Modellen/Mallen

Wij leveren op de workshop de mallen of modellen waar de gedoceerde handeling(en) op kunnen worden uitgevoerd, zodat ieder dezelfde complexiteit aan leerproces doorloopt. Natuurlijk kunnen er tijdens en na de workshop ook gerichte vragen worden gesteld voor het oplossen van uitdagingen bij eigen projecten.

Corona Maatregelen

Bij de workshop zullen wij de volgende Coronaregels in acht nemen. We baseren ons hierbij op ons brancheprotocol, de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

⦁ Deelnemers dienen voor binnenkomst een QR-code te tonen waarmee zij bewijzen gevaccineerd of negatief getest te zijn, of al eerder corona te hebben gehad.
⦁ Houd altijd 1,5 meter afstand tijdens de gehele duur van de workshop ten opzichte van de andere deelnemers en docent(en).
⦁ Iedere deelnemer heeft een eigen werklocatie en een eigen set gereedschap
⦁ Geen handen schudden of anderszins fysiek contact
⦁ Was vaak uw handen met zeep of gebruik desinfecterende handgel.
⦁ Zorg dat u maximaal 5 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig bent op het opgegeven adres.

Heeft u klachten - blijf dan thuis!

De gezondheid van onze deelnemers, docent-trainers en locatiemedewerkers staat centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer u een workshop heeft en een van de onderstaande stellingen betrekking heeft op u, u thuis blijft en contact met ons opneemt - wij stellen u dan in de gelegenheid de workshop op een ander tijdstip alsnog te volgen.

⦁ U hoest, bent verkouden of uw temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden celsius.
⦁ U bent gevraagd om in quarantaine te gaan.
⦁ In uw huishouden hoest iemand, is iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden celsius of is gevraagd in quarantaine te gaan.

Met vriendelijke groet,

FormX Academy Team

Over ons Contact Verzending FormX Academy Merken Toepassingen