Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Bond FX Coating and Primer

Voor schilderen, oppervlaktevoorbereiding, het inkapselen van met gel gevulde apparaten of voor het repareren van naden in siliconen. Bond FX is een unieke tweedelige Platinum-siliconencoating die kan worden aangebracht met een kwast of worden gespoten over Tin Base Siliconen, waardoor het oppervlak schilderbaar wordt met FUSE FX Platinum Silicone-verven. Bond FX voor het opnieuw schilderen van siliconen maskers - gebruik als een "heldere primer" voor het opnieuw schilderen van zachte siliconen overheadmaskers. BondFX siliconen inkapselaar - gebruik om met gel gevulde siliconenapparaten in te kapselen. BondFX voor het repareren van naden in siliconen - ideaal voor het repareren van naden in siliconen.

Bond FX

kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen