Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

AC730 Additieven

RETARDER
De uithardingstijden van alle Jesmonite-composietmaterialen kunnen worden verlengd door de toevoeging van Retarder om de werktijd te verhogen. Er is een Retarder voor AC100 en een aparte Retarder voor op cement gebaseerde materialen zoals AC730. Let erop dat de eindgebruiker tests moet uitvoeren in de werkplaatsomgeving, aangezien extremen in temperatuur en vochtigheid invloed kunnen hebben op de uithardingstijden. De toevoegingspercentages zijn te vinden in de afzonderlijke gebruikershandleidingen voor composieten.

SUPERPLASTIFICEERDER
Superplastificeerder is compatibel met AC630, AC730 en AC830 om een zelfnivellerende consistentie te creëren terwijl het de verhouding tussen de basis en vloeistof maximaliseert. Dit vermindert het water/cement-ratio in het systeem, wat leidt tot een hogere uiteindelijke sterkte en duurzaamheid.

AC730 Retarder Veiligheidsinformatie

- Lees het veiligheidsinformatie label. Klik op de afbeelding.

- Read the safety information label. Click on the image

- Lisez les informations de sécurité cliquez sur l'image

- Lea la etiqueta de información de seguridad. Haga clic en la imagen

- Lesen Sie das Sicherheitsinformationsetikett. Klicken Sie auf das Bild.

AC730 Additives

  • AC730 Retarder /5kg

    AC730 Retarder /5kg

    48,71 EUR

  • Jesmonite Super Plasticiser /250gr

    Superplastificeerder is toegevoegd aan AC830 om een zelfnivellerende consistentie te cre ren en tegelijkertijd de verhouding Base tot Liquids te maximaliseren. Dit vermindert de water / cement-verh...

    11,89 EUR

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen