Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Silicone Thinner™

Silicone Thinner™ is een niet-reactieve siliconenvloeistof die de gemengde viscositeit van tin-uithardende (condensatie) of platina-uithardende (toevoeging) siliconenrubberproducten verlaagt

Mold Max™ Silicone Thinner™ kan worden gebruikt om de viscositeit van additie- en condensatie-uithardende siliconen te verlagen. Het verlaagt ook de shore-hardheid van het eindproduct.

Silicone Thinner

  • Silicone Thinner™ /3,79 L

    Silicone Thinner™ /3,79 L

    80,67 EUR

  • Silicone Thinner™ /18,92 L

    Silicone Thinner™ /18,92 L

    350,32 EUR

Silicone Thinner™ biedt de volgende voordelen:

- Door een lagere mengviscositeit (A+B) zal het rubber bij het stofzuigen sneller ontluchten.
- Gemengd rubber (A+B) vloeit beter over ingewikkelde modeldetails.
- Silicone Thinner™ verlaagt de ultieme shore-hardheid (durometer) van uitgehard siliconenrubber.
- Potlife (werktijd) wordt verhoogd in verhouding tot de gebruikte hoeveelheid Silicone Thinner™.

Nadeel: Ultieme scheur- en treksterkte worden verminderd in verhouding tot de hoeveelheid toegevoegde Silicone Thinner™, maar de knoestige scheureigenschappen van de Mold Max®-serie rubbers worden niet beïnvloed.

Materialen moeten worden bewaard en gebruikt in een warme omgeving van 23° C. Dit materiaal is beperkt houdbaar en moet zo snel mogelijk worden gebruikt. Draag een veiligheidsbril, lange mouwen en rubberen handschoenen om het risico op besmetting te minimaliseren.

*Silicone Thinner™ wordt toegevoegd als percentage van het totale Part A+Part B rubbersysteem. Er moet een nauwkeurige gramschaal worden gebruikt. Weeg de benodigde hoeveelheid Silicone Thinner™ af en meng de benodigde hoeveelheid Silicone Thinner™ met Deel A van siliconenrubber voordat u Deel B toevoegt. Meng alle componenten grondig en vacuüm zoals aangegeven in het technische bulletin voor malrubber.

Het wordt niet aanbevolen om 10 gewichtsprocent van het totale systeem (A+B) te overschrijden.

Omdat geen twee toepassingen hetzelfde zijn, wordt een kleine testtoepassing aanbevolen om de geschiktheid voor uw project te bepalen als de prestaties van dit materiaal in het geding zijn.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen