Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Harde mallen

Harde mallen

Harde mallen worden gebruikt o.a. ter ondersteuning van de flexibele mal (steunvormen). Soms wordt ook met alleen een harde mal gewerkt. In sommige gevallen wordt een combinatie van een flexibel en hard materiaal gebruikt (b.v. een harde kap van Plasti-Paste pu-hars kan men hechten aan een flexibele laag van Brush-On 35 pu-rubber). Voor het gieten van flexibele materialen worden ook veelal harde matrijzen gebruikt.

Producten harde mallen

 • Gips en Gipsprodukten

  Gips en Gipsprodukten verpakt per zak of emmer.

 • Plasti Paste

  Pasteuze hars voor o.a. steunkappen

 • Gipsverband

  voor het maken van een mal direct op het lichaam of als steunkap op een mal van alginaat of silicone.

 • lamineerhars

  Polyester lamineer harsen worden algemeen gebruikt met glasmat bewapening om dunne, sterke lagen op te bouwen voor de vervaardiging van matrijzen, back-up mallen of objecten, voor het bouwen of rep...

 • Epoxy lamineerharsen

  Epoxyharsen voor het lamineer doeleinden

 • Glasvezel Bewapening

  Versterkingsmateriaal om dunne, sterke lagen op te bouwen, Glasvezelmatten, Keperweefsel, Multi-axiaal, versnipperde Glasvezel.

 • Bewapeningsmaterialen

  Jute en AR glasvezel

Hulp bij het kiezen

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen