Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

One Step™

One Step is een handig, economisch vloeibaar afdichtingsmiddel en lossingsmiddel in één. Deze lage geur, lage viscositeit formule wordt aangeboden als een één stap alternatief voor het gebruik van een afdichtingsmiddel gevolgd door een lossingsmiddel tijdens het mallen maken met Smooth-On urethane mold rubbers. Één Stap zal de versie van genezen urethane vormrubber van gips, beton, steen, baksteen, marmer, kalksteen, hout, metaal en andere oppervlakken vergemakkelijken. Gebruik het niet op modelleerklei.

One Step

 • One Step™

  2.86 kg

  108,80 EUR

 • One Step™

  18 kg

  351,08 EUR

Eigenschappen
Lage viscositeit vloeistof - gaat gemakkelijk op en bedekt grondig elk oppervlak wanneer gebruikt zoals voorgeschreven.
Gemakkelijk te gebruiken - breng met borstel of Kwikee™ drukspuit aan
Ongevaarlijke formule - maakt geen gevaarlijke het verschepen kosten
Economisch - koop één product, niet twee
Instructies
Veiligheid - Gebruik in een goed geventileerde ruimte ("kamerbrede" ventilatie). Draag een veiligheidsbril, lange mouwen en rubberen handschoenen om het risico op besmetting te minimaliseren. Gebruik in een omgeving met een lage luchtvochtigheid. Hoge vochtigheid zal de verdamping van oplosmiddelen vertragen. Het te gebruiken oppervlak moet schoon, stofvrij en droog zijn. De verpakking goed schudden voor elk gebruik.

Opslaan en gebruiken bij kamertemperatuur (23°C).

Hoe aan te brengen - Gebruik een droge borstel om een dunne laag One Step™ aan te brengen over het hele oppervlak van het model en alle oppervlakken die in contact komen met het malrubber. Borstel in diepe details en ondersnijdingen op het model.

Laat geen plas ontstaan. Blaas het overschot weg met perslucht. Laat 15 minuten drogen. Breng een tweede laag aan en laat 30 minuten drogen. Meng en breng urethaan rubber aan zoals aangegeven in het technisch bulletin van het rubber product.

Opmerking: als u een extreem poreus oppervlak afdicht (zoals geperste baksteen), breng dan 3 lagen One Step™ aan voordat u gietrubber aanbrengt.

Omdat geen twee toepassingen hetzelfde zijn, wordt een kleine testsessie om de geschiktheid voor uw project te bepalen aanbevolen als de prestaties van dit materiaal in twijfel worden getrokken.

GUIDE

Let us help you find your way.

The list below may help you find what you are looking for via an alternative path.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Special Properties

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Textiel

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen