Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Thibra Thermoplastic

VERZENDING - GROOT VOLUME - LAAG GEWICHT

Houd er rekening mee dat voor verzending van producten met een groot volume, zoals thermoplastische platen, EVA-schuim en grote beeldvormende vormen, het VOLUME wordt berekend in plaats van het GEWICHT.
Bij het bestellen van deze producten geven wij u apart een prijsopgave voor verzending NADAT u uw bestelling bij ons heeft geplaatst. Bedankt voor uw begrip.

Dit materiaal is een thermoplastic zonder gaas. Met Thibra kunt u extreme vormen maken, zonder beperking door enige vorm van gaas- of netstructuur. Het is ook erg glad, zodat schuren van het materiaal niet noodzakelijk is. Dit bespaart u een hoop tijd in vergelijking met andere materialen.
Thibra is verwerkbaar onder ongeveer 60 tot 80 °C. Bij een juiste verhitting wordt Thibra een paar minuten vervormbaar en modelleerbaar. Opwarmen van het materiaal is eenvoudig.
Veel gebruikers van Thibra gebruiken geen onderverf op het materiaal. Ze vinden het niet nodig omdat Thibra direct kan worden beschilderd. Door de eenvoudige verwerking, is Thibra zeer geschikt voor het maken van ronde vormen. De resten kunnen worden verwarmd en gecombineerd om opnieuw gebruikt te kunnen worden. Een blad van Thibra kan volledig worden gebruikt voor uw projecten.
Met dit veelzijdig en makkelijk te boetseren materiaal is het mogelijk om van alles te maken, zoals: sculpturen, beeldjes, gedetailleerde oppervlakken, relieken, frames, levensechte prints, maskers, ornamenten, harnassen, zwaarden, schilden, outfits, decoraties, decors en nog veel meer.
De grenzen van de mogelijkheden van thermoplastics worden uitgerekt door Thibra.

Thibra Voorbeelden

Over Thibra

Thibra is een leverancier van unieke materialen voor cosplay, LARP en theater.
Deze materialen worden gekenmerkt door de combinatie van hoogwaardige kwaliteit en redelijke prijs.

Thibracast heeft de voordelen van bestaande materialen samengevoegd, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Bovendien kunnen de restjes worden gebruikt dus hoeft er niks weggegooid te worden.

Daarnaast is de verwerkingstemperatuur iets lager dan dat van concurrerende producten, dus blijft het materiaal langer buigzaam en is er minder risico op breuken.

Als gevolg van een vriendelijke prijsbeleid en de uitstekende toepasbaarheid, maakt Thibra het mogelijk voor veel meer cosplayers om zich in hun passie te gooien.

Onder het motto: 'Maak je Fantasie werkelijkheid' hopen wij u vertrouwd te maken met onze materialen.

Video
Video met dank aan PretzlCosplay
Info

Kenmerken:
- Bewerkbaar bij ca. 60 tot 80 °C
- Een paar minuten kneedbaar
- Opnieuw opwarmen is geen probleem

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Special Properties

 • Textiel

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen