Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

NOVOCS™ Gloss

NOVOCS™-oplosmiddelen zijn siliconenoplosmiddelen met een lage viscositeit die snel verdampen. NOVOCS™ is met name handig bij het verdunnen van Psycho Paint® siliconen verfbasis om met een kwast of airbrush aan te brengen op uitgeharde platina siliconenrubber rekwisieten en protheses. Bij gebruik als oplosmiddel voor het verdunnen van siliconenverven of oppervlaktecoatings, laat NOVOCS™ Gloss een glanzende afwerking achter.

WAARSCHUWING - ONTVLAMBARE Vloeistof en damp. Blijf uit de buurt van ontstekingsbronnen en volg de voorzorgsmaatregelen voor het omgaan met ontvlambare stoffen.

- NOVOCS™-oplosmiddelen bevatten geen VOS.
- NOVOCS™-oplosmiddelen zijn siliconenoplosmiddelen met een lage viscositeit die snel verdampen.

Products

Novocs Gloss Veiligheidsinformatie

- Lees het veiligheidsinformatie label. Klik op de afbeelding.

- Lesen Sie das Sicherheitsinformationsetikett. Klicken Sie auf das Bild.

- Lisez les informations de sécurité cliquez sur l'image

- Lea la etiqueta de información de seguridad. Haga clic en la imagen

- Read the safety information label. Click on the image

Novocs Gloss

Instructies

Materialen moeten worden opgeslagen en gebruikt in een warme omgeving van 23°C. Dit materiaal is beperkt houdbaar en moet zo snel mogelijk worden gebruikt. Draag een veiligheidsbril, lange mouwen en rubberen handschoenen om het risico op besmetting te minimaliseren.

Meng de A- en B-componenten van tweecomponenten-siliconensystemen voordat u NOVOCS™ toevoegt. Voeg de gewenste hoeveelheid NOVOCS™-oplosmiddel toe om een dunner siliconenmengsel te creëren dat kan worden geborsteld of geairbrusht op het oppervlak van een uitgehard siliconengietstuk.

Voorbeeld aanbevolen verhoudingen voor gebruik:

Voeg bij toevoeging aan Psycho Paint tussen 200%-400% NOVOCS™-oplosmiddel per gewicht toe.
Voeg bij toevoeging aan Sil-Poxy tussen 300%-500% NOVOCS™-oplosmiddel per gewicht toe.

Omdat geen twee toepassingen hetzelfde zijn, wordt een kleine testtoepassing aanbevolen om de geschiktheid voor uw project te bepalen als de prestaties van dit materiaal in het geding zijn.

Tutorial Video

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen