Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

THI-VEX™

THI-VEX™ is speciaal gemaakt voor het verdikken van Smooth-On siliconen voor verticale applicatie (het maken van 'brush-on' mallen). Verschillende viscositeiten kunnen worden bereikt door de hoeveelheid THI-VEX™ die wordt toegevoegd te variëren. THI-VEX™ wordt toegevoegd als een percentage van deel A en moet grondig worden gemengd met deel A en B.

Thi-Vex

  • THI-VEX™ /473 ml

    THI-VEX™ silicone verdikker /473 ml

    35,25 EUR

  • THI-VEX™ /3,79 L

    THI-VEX™ silicone verdikker /3,79 L

    255,08 EUR

Instructies

THI-VEX™ werkt niet met Mold Max™ 40, Mold Max™ 60 of Solaris™ siliconen.

Veiligheid - Gebruik in een goed geventileerde ruimte. Draag een veiligheidsbril, lange mouwen en rubberen handschoenen om het risico op besmetting te minimaliseren.

Materiaal bewaren en gebruiken bij kamertemperatuur 23°C. Dit product is beperkt houdbaar en moet zo snel mogelijk worden gebruikt.

METEN & MENGEN - Bij gebruik van Mold Max™ kan het 'brush-on' malproces worden verkort met Fast Cat™ 30 katalysator of Accel-T™ Omdat siliconen een lange verwerkingstijd hebben, kan de tijd tussen de lagen 2-3 uur zijn. Door Fast Cat™ 30 of Accel-T™ toe te voegen, wordt het proces voor het maken van een mal tot een kwestie van uren versneld.

Mengen - Voeg de gewenste hoeveelheden THI-VEX™ toe aan het materiaal en meng grondig. Belangrijk: Zorg ervoor dat u tijdens het mixen meerdere keren over de zijkanten en de bodem van de mengbeker schraapt. Wees je bewust van je werktijd.
Opmerking: de resultaten kunnen verschillen als gevolg van variabelen in temperatuur, vochtigheid, enz.

Omdat geen twee toepassingen hetzelfde zijn, wordt een kleine testtoepassing aanbevolen om de geschiktheid voor uw project te bepalen als de prestaties van dit materiaal in het geding zijn.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen