Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Super Sculpey® & Super Sculpey® Firm

Super Sculpey

Super Sculpey® is een zeer unieke polymeerklei, geliefd door kunstenaars, poppenmakers en animatiestudio's, preperateurs en Special Effects Artists die deze klei waarderen vanwege zijn fantastische verwerkingseigenschappen.
Met een keramisch-achtig gevoel is Super Sculpey® verkrijgbaar in semi-doorschijnend beige, dat na het bakken de gloed van echte huid heeft.

Super Sculpey® beschikt over fijne bewerkings- en detailleringseigenschappen. Daarom heeft Super Sculpey® de voorkeur van kunstenaars voor het maken van zowel prototypes als mallen waaruit reproducties worden gemaakt. Bovendien gebruiken kunstenaars Super Sculpey® om fijn gedetailleerde afgewerkte sculpturen te maken. Na uitharding in de oven kan Super Sculpey® worden geschuurd, geboord, gekerfd en geverfd met acrylverf op waterbasis.

- Een keramisch gevoel.
- Blijft zacht tot je het bakt.
- Kenmerken van fijne gereedschappen en detaillering

Super Sculpey Firm

Super Sculpey® Firm is het antwoord op de wens van veel beeldhouwers naar een klei die ze kunnen kerven, bewerken en detailleren zonder te vervagen of te buigen zoals zachtere polymeerkleien.
De extra stevige boetseerklei is grijs van kleur, waardoor het voor zowel beeldhouwers als fotografen gemakkelijk is om zelfs het kleinste detail te zien en, indien nodig, op film vast te leggen. Na uitharding in de oven kan Super Sculpey Firm worden geschuurd, geboord, gekerfd en geverfd met acrylverf op waterbasis.

Wanneer u met Super Sculpey® Firm werkt, merkt u meteen hoe stevig het is. Het is in feite de stevigste polymeerklei die we aanbieden, waardoor het een uitstekende keuze is als u de voorkeur geeft aan klei die steviger is, zowel voor als na het bakken. Omdat het zo stevig is, is het fantastisch voor projecten waarbij je minuscule en realistische functies wilt creëren. Als je ervaren en geïnteresseerd bent in meer complexe en gedetailleerde creaties, dan is Super Sculpey® Firm de juiste keuze!

producten

Sculpey producten

Video
Video met dank aan Jackson's Art & Jake Corrick

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Special Properties

 • Textiel

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen