Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Water Reductiemiddelen

- Water Reductiemiddel 420 is een weekmaker die speciaal is ontwikkeld voor mengsels met een hoog gehalte aan fijner zand en deeltjes. Het kan worden gebruikt om een ​​homogene stroom te bereiken in mengsels met een hoog fijngehalte, een zachtere stroom in mengsels zoals GFRC, en kan een mengsel iets zachter maken zonder te veel verzakking of inzakking te veroorzaken. Water Reductiemiddel 420 wordt vaak gebruikt om mengsels te temperen die zijn geplastificeerd met Water Reductiemiddel 310 of Water Reductiemiddel 205. Deze combinatie van water reductiemiddelen biedt de verwerker een breed scala aan mogelijkheden om te reageren op omgevingscondities.

- Water Reductiemiddel 555 is een zeer efficiënte superplastificeerder op polycarboxylaatbasis in vloeibare vorm. Het is bij uitstek geschikt voor gebruik bij het maken van zelfverdichtend beton. Water Reductiemiddel 555 is geformuleerd om maximale verwerkbaarheid te bieden zonder dat het beton segregeert.

Door water reductiemiddelen toe te voegen, wordt de verwerkbaarheid van betonmengsels met een lage water-cementverhouding vergroot. Het handhaven van een lage water/cementverhouding is van cruciaal belang voor het bereiken van optimale sterkte.

- Water Reductiemiddel 205 is een poedervormig mengsel van weekmaker en pozzolaan op basis van polycarboxylaat. Het is een droog, wit, meercomponentenmateriaal dat ook pozzolaan kan vervangen in bepaalde mixontwerpen. Ideaal voor gebruik in GFRC "face (eerste laag) and backer (vezel laag) coats", of als waterreductiemiddel in elke betonformulering. Het wordt vaak gebruikt bij het bouwen van een volledig op maat gemaakt mixontwerp. Als u een gemengde mix of toevoegsel van Buddy Rhodes gebruikt, is het gebruikelijk om een ​​product te gebruiken dat strikt een weekmaker is, zoals Water Reductiemiddel 310, 420 of 555. Het toevoegen van water reductiemiddelen verhoogt de verwerkbaarheid van betonmengsels met een laag watergehalte. Het handhaven van een lage water/cementverhouding is van cruciaal belang voor het bereiken van optimale sterkte.

- Water Reductiemiddel 310 is een unieke en krachtige polycarboxylaatweekmaker in poedervorm, ontworpen om de waterbehoefte aanzienlijk te verminderen. Water Reductiemiddel 310 maakt zelfs de meest hardnekkige mengsels vloeibaar maar moet zorgvuldig worden beheerd om segregatie van mengselcomponenten te voorkomen. Door waterreduceermiddelen toe te voegen, wordt de verwerkbaarheid van betonmengsels met een lage water-cementverhouding vergroot. Het handhaven van een lage water/cementverhouding is van cruciaal belang voor het bereiken van optimale sterkte.

Water Reductiemiddel 310 heeft 10 keer de kracht van Water Reductiemiddel 205.

 • Water Reductiemiddel 420 /1 L

  Water Reductiemiddel 420 /1 L

  25,64 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

 • Water Reductiemiddel 420 /3,8 L

  Water Reductiemiddel 420 /3,8 L

  68,87 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

 • Water Reductiemiddel 555 /1 L

  Water Reductiemiddel 555 /1 L

  19,35 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

 • Water Reductiemiddel 555 /3,8 L

  Water Reductiemiddel 555 /3,8 L

  49,37 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Special Properties

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Textiel

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

Over ons Contact Verzending FormX Academy Merken Toepassingen