Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

PVA (polyvinylalcohol) Vezels

PVA (polyvinylalcohol) vezels zijn hoogwaardige versterkingsvezels voor beton en mortel. PVA-vezels zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen vanwege hun scheur bestrijdende eigenschappen, hoge elasticiteitsmodulus, uitstekende trek- en moleculaire bindingssterkte en hoge weerstand tegen alkali, UV, chemicaliën, vermoeidheid en slijtage. PVA-vezels zijn uniek in hun vermogen om een ​​moleculaire binding te creëren met mortel en beton die 300% groter is dan andere vezels.

Dit zijn monofilament-vezels die verkrijgbaar zijn in 3 verschillende lengtes/diameters

- PVA RECS 7 - 0,63 cm - 24 μm
- PVA RECS 15 - 0,79 cm - 38 μm
- PVA RECS 100 - 1,27 cm - 100 μm

Vanwege de fijne aard van deze vezels en het feit dat ze zich verspreiden in monofilament-vezels, zijn ze minder snel zichtbaar op het afgewerkte oppervlak. Hoe zichtbaar ze zijn ten opzichte van elkaar staat in directe verhouding tot hun verschillende diameters (7 is het minst zichtbaar, 100 is het meest zichtbaar). Hoe kleiner de vezel, hoe meer vezels er in een bepaalde maateenheid passen, hoe groter de kans dat ze mengsels verstikken bij hogere doseringssnelheden. Dit is de reden waarom de PVA100 met hogere snelheden wordt gedoseerd in de meer vloeibare mengsels dan de PVA15.

PVA 100's hebben de voorkeur vanwege hun gemak van verwerkbaarheid in vergelijking met de 7's en 15's. Dit zijn de meest zichtbare van de PVA-vezels in afgewerkte oppervlakken vanwege hun lengte. Ideaal voor gebruik in vloeibare (VCA) ECC-betonmengsels. PVA-vezels kunnen worden gebruikt als primair of secundair middel voor het versterken van ambachtelijke betonnen objecten, waaronder betonnen werkbladen, architecturale betonelementen, betonnen meubels en vele andere toepassingen.

pva Vezel Recs

 • PVA Vezel RECS 15 /454 gr

  PVA Fiber RECS 15 /1lbs

  25,64 EUR

 • PVA Vezel RECS 7 /454 gr

  PVA Fiber RECS 7 /1lbs

  25,64 EUR

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Special Properties

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Textiel

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen