Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Aves® Apoxie® Paste

Apoxie® Paste is een innovatief kleefmiddel dat kan worden gebruikt om de meeste materialen permanent te vullen, te hechten, af te dichten, aan te passen en te fabriceren.
De 2-component pasta is veilig en gemakkelijk te gebruiken. De beslagachtige consistentie is roerbaar, maar toch dik genoeg dat het de neiging heeft om te blijven zitten; verspreid dik of dun met een gereedschap of een knutselstok. Als het dun wordt aangebracht, is het licht doorschijnend. Tint met pigmenten om de gewenste kleur te creëren of te matchen. Indien gemengt met water heeft het een semi-glanzende afwerking.
Geweldig voor kunstnijverheid, sieraden, steenzetting, taxidermie, gieten met flexibele mallen en meer. Aanbrengen op schuim of andere materialen voor een harde oppervlaktelaag, om textuur toe te voegen of te verfraaien. Gebruik als lijm voor vele projecten!

Product

Aves Apoxie paste

Video
Instructies

*Als de pasta te stevig is, of om dunner te maken, verwarm dan de container [Deel A] zachtjes gedurende 10 minuten in heet (niet kokend) water *LET OP: de pasta zal HEET & KLEVERIG zijn! Laat het product afkoelen alvorens te mengen met [Deel B]. Warmte versnelt de werktijd.

Gebruik apart gereedschap of knutselstokjes & wegwerpoppervlak/beker: Meet gelijke delen van A & B.
Meng krachtig 2 minuten tot alles goed gemengd is. Onvolledige menging geeft slechte resultaten. Werktijd 1-3 uur. Optioneel: gemengde pasta kan worden gekleurd met verf of pigment. (Een klein beetje pigment gaat een lange weg).
Aanbrengen (op een schoon, vuilvrij oppervlak) zoals gewenst of giet voor een gietwerk. Maak glad of geef textuur met een natte borstel of gereedschap.
Opruimen: Water & zeep of Aves® Safety Solvent (zeer handig voor het gladmaken, het verwijderen van vingerafdrukken en het opruimen van productresten vóór het opzetten). Volledige uitharding: 24 uur.

Zeer element bestendig!
Draag beschermende handschoenen [bijv. nitril of gelijkwaardig] bij het combineren van onderdelen A en B. Draag een stofmasker en een veiligheidsbril bij het schuren van uitgehard product...[P280] *Buiten bereik van kinderen houden...[P102] *Veilig voor volwassenen bij correct gebruik. 24 uur volledige uitharding is vereist voor harde afwerkingsdoeleinden zoals schuren, snijden, boren, machinale bewerking, enz. Houd containers verzegeld wanneer ze niet in gebruik zijn.

WAARSCHUWING – Kan een allergische huidreactie en oogirritatie veroorzaken. Gevarenaanduidingen – H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H320 Veroorzaakt oogirritatie.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Special Properties

 • Textiel

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen