Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Additieven & Wapeningsmaterialen

RETARDER
De ingestelde tijden van alle Jesmonite composietmaterialen kunnen worden verlengd door de toevoeging van Retarder om de werktijd te verlengen. Er is een Retarder voor AC100 en een aparte Retarder voor de op cement gebaseerde materialen AC730.
Houd er rekening mee dat de eindgebruiker tests in de werkplaatsomgeving moet uitvoeren, omdat extreme temperaturen en vochtigheid de ingestelde tijden kunnen beïnvloeden. Toevoegingspercentages zijn te vinden in de afzonderlijke samengestelde gebruikershandleidingen.

THIXOTROOP
Thixotrope
wordt toegevoegd zodat de viscositeit van Jesmoniet kan worden aangepast aan de voorkeur van de gebruiker. Dit is vooral handig bij het aanbrengen van een gelcoat in een mal. Door het toevoegen van Thixotrope is het mogelijk om een ​​gecontroleerde materiaallaag van 1 - 3 mm aan te brengen zonder dat deze van het oppervlak van de mal afloopt. Dit voorkomt ook dat glasversterkingen zichtbaar worden aan het gezicht van gelamineerde objecten. Thixotrope kan ook worden gebruikt om van het materiaal een pasta te maken, die kan worden gebruikt als reparatievulmiddel en voegpasta voor het aan elkaar lijmen van twee laminaten.

KWADAXIAAL GLAS
Dit type glasversterking is op maat gemaakt voor gebruik met Jesmonite. Het is gebaseerd op de nieuwste multiaxiale glasversterkingstechnologie, die Jesmonite-glasvezellaminaten licht, sterk en brandwerend maakt. Het is gebouwd als een kant, met doorlopende glazen strengen in vier assen (multiaxiaal) aan elkaar gestikt met behulp van het brandwerende materiaal Nomex®.

CHOPPED STRANDS
Deze kunnen aan alle Jesmonite-composieten worden toegevoegd om meer sterkte te geven in gietstukken met een dunne doorsnede, en ook als een vulmiddel om te helpen bij het lamineren.

PVA-VEZELS
PVA-vezels zijn het nieuwe alternatief voor glasversterkingen voor cementsystemen.

Additives & Reinforcements

 • AC100 Additieven

  AC100 Additieven

  RETARDER verlengt de verwerkingstijden van Jesmonite composietmateriaal, en THIXOTROPE past de viscositeit aan voor gecontroleerde toepassing, voorkomt weglopen en maakt veelzijdig gebruik mogelijk, zoals reparatievuller en het verlijmen van laminaten. more

 • AC730 Additieven

  AC730 Additieven

  RETARDER verlengt de verwerkingstijden van Jesmonite composietmateriaal, en SUPERPLASTIFICEERDER verbetert de zelfnivellerende consistentie en maximaliseert de verhouding tussen basis en vloeistof voor verbeterde sterkte en duurzaamheid in AC630, AC730 en AC830 systemen door het water/cement-ratio te verminderen. more

 • (Glas)Vezel Bewapening

  (Glas)Vezel Bewapening

  Dit type glasversterking is op maat gemaakt voor gebruik met Jesmonite. Het is gebaseerd op de nieuwste technologie voor multiaxiale glasversterking, waardoor Jesmonite glasvezellaminaten licht, sterk en brandwerend worden. more

 • Jesmonite Chopped Fibres

  Jesmonite Chopped Fibres

  Jesmonite gehakte glasvezels zijn de eenvoudigste manier om uw gietwerk te versterken more

No products were found that match your criteria. Choose other filter options.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen