Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

AC100 Additieven

RETARDER
De uithardingstijden van alle Jesmonite-composietmaterialen kunnen worden verlengd door de toevoeging van Retarder om de werktijd te verhogen. Er is een Retarder voor AC100 en een aparte Retarder voor op cement gebaseerde materialen zoals AC730.
Let op dat de eindgebruiker tests moet uitvoeren in de werkplaatsomgeving, aangezien extremen in temperatuur en vochtigheid invloed kunnen hebben op de uithardingstijden. De toevoegingspercentages zijn te vinden in de afzonderlijke gebruikershandleidingen voor composieten.

THIXOTROPE
Thixotrope wordt toegevoegd zodat de viscositeit van Jesmonite kan worden aangepast aan de voorkeur van de gebruiker. Dit is bijzonder nuttig bij het aanbrengen van een gelcoat in een mal. Door Thixotrope toe te voegen, is het mogelijk om een gecontroleerde laag van 1 mm - 3 mm materiaal aan te brengen zonder dat het van de mal afloopt. Dit voorkomt ook dat glasversterkingen zichtbaar worden aan het oppervlak van gelamineerde objecten. Thixotrope kan ook worden gebruikt om het materiaal in een pasta te veranderen, die kan worden gebruikt als reparatievuller en als voegpasta voor het verbinden van twee lagen.

AC100 Additieven

  • AC100 Thixotrope /1kg

    AC100 Thixotrope /1kg

    31,30 EUR

  • AC100 Thixotrope /5kg

    AC100 Thixotrope /5kg

    122,69 EUR

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen