Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

SO-FLEX™ II

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit produkt is tijdelijk niet beschikbaar.

So-Flex

SO-FLEX™ II is ftalaatvrij en is een weekmaker die de uitgeharde durometer van een verscheidenheid aan Smooth-On flexibele polyurethaanproducten zal verlagen. De volgende grafieken geven het effect aan dat SO-FLEX™ II heeft op verschillende volledig uitgeharde (7 dagen bij 23°C) urethaanrubbers wanneer toegevoegd als een percentage van het totale mengsel.


Technical bulletin So-Flex

Products

So Flex Veiligheidsinformatie

- Lees het veiligheidsinformatie label. Klik op de afbeelding.

- Read the safety information label. Click on the image

- Lisez les informations de sécurité cliquez sur l'image

- Lea la etiqueta de información de seguridad. Haga clic en la imagen

- Lesen Sie das Sicherheitsinformationsetikett. Klicken Sie auf das Bild.

So-Flex producten

Instructions

Veiligheid – Gebruik in een goed geventileerde ruimte (“kamergrootte” ventilatie). Draag een veiligheidsbril, lange mouwen en rubberen handschoenen om het risico op besmetting te minimaliseren. Bewaar en gebruik producten in een warme omgeving van 23°C. Dit product is beperkt houdbaar en moet zo snel mogelijk worden gebruikt. Draag handschoenen en oogbescherming om het risico op besmetting te minimaliseren.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen