Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Faux Metaalpoeders

Faux-metaalpoeders worden gebruikt als een toevoeging aan verschillende harsen en acrylcast om gietstukken met een metalen uiterlijk te maken.

Deze pigmenten kunnen worden gemengd met hars om een gelcoat te maken die de eerste laag in uw vorm een "door en door" pigmentatie geeft.
Het kan ook worden 'gestoft' in uw mallen voordat u hars giet, in plaats van het stuk later te verven met metallic lakken.

Het mengt zich goed met zowel Psycho Paint als UreCoat om zowel silcone als polyurethaanrubber "verven" te maken die een flexibele metallic afwerking geven.

Faux Metaal Poeders

 • Rijkgoud /1kg

  Faux-metaalpoeders

  66,01 EUR

 • Rijkgoud /250gr

  Faux-metaalpoeders

  22,22 EUR

 • Zilverpoeder / 250gr

  Faux-metaalpoeders

  17,55 EUR

 • Zilverpoeder /1kg

  Faux-metaalpoeders

  66,01 EUR

kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen