Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Worbla's Black Art

VERZENDING - GROOT VOLUME - LAAG GEWICHT

Houd er rekening mee dat voor verzending van producten met een groot volume, zoals thermoplastische platen, EVA-schuim en grote beeldvormende vormen, het VOLUME wordt berekend in plaats van het GEWICHT.
Bij het bestellen van deze producten geven wij u apart een prijsopgave voor verzending NADAT u uw bestelling bij ons heeft geplaatst. Bedankt voor uw begrip.

Worbla's Black Art is niet giftig en huidveilig en kan met de hand worden gevormd zonder speciale veiligheidsuitrusting. Black Art kan complexe bochten maken zonder dat een vacuvorm nodig is, en is zelfklevend wanneer het wordt geactiveerd - wat betekent dat er geen lijm nodig is om stukken aan elkaar te koppelen. Je gebruikt hete lucht, water of stoom om het plastic te vormen zoals jij dat wilt. Er is geen verspilling, want je restjes kunnen worden geconditioneerd en 100% opnieuw worden gemengd. Deze restjes kunnen worden gevormd om net als stopverf te werken, en veel kunstenaars gebruiken Worbla's Black Art in plaats van klei om bijna onverwoestbare stukken te maken.

producten

Worbla's Black Art

 • Black Art 1/2 vel - 75 x 100 cm

  Black Art 1/2 vel - 75 x 100 cm

  40,33 EUR

 • Black Art 1/4 vel - 50 x 75 cm

  Black Art 1/4 vel - 50 x 75 cm

  22,39 EUR

Video
Video met dank aan KamuiCosplay
Instructie

Als je Worbla nog nooit heb gebruikt of in actie heb gezien, klanten vergelijken het vaak met klei, fruitleer of bijenwas. Bij verhitting buigzaam en detail-gevoelig, hard en stabiel als het afkoelt. Worbla's Black Art kan in lagen worden opgebouwd, gevormd over vormen van schuim, folie, draad of soortgelijke beugels, en kan als een enkele laag worden gebruikt.

Worbla's Black Art kan worden geverfd met vrijwel elke verf, was of afwerking. De textuur van Black Art is fijner in vergelijking met Finest Art, en je kunt ervoor kiezen om grondverf achterwege te laten voordat je het gaat schilderen, of om een laag van producten zoals Flexbond, Gesso of PVA-lijm te gebruiken. Black Art heeft minder grondverf nodig dan Finest Art, wat tijd kan besparen bij grotere projecten.

We hebben honderden afbeeldingen van projecten gemaakt met Worbla's Finest Art en tientallen tutorials en video's die met ons zijn gedeeld door de geweldige artiesten die ons product gebruiken. Bekijk onze hoogtepunten hieronder en bekijk onze galerijen en tutorials voor meer!

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat u van Worbla's Black Art kunt verwachten!

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Special Properties

 • Textiel

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen