Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Super Instant Epoxy

Smooth-On Super Instant® Epoxy is een tweecomponenten, heldere amberkleurige lijm die is ontworpen voor een snelle hechting. Wanneer gemengd in gelijke verhoudingen - naar volume of naar gewicht - vindt de uitharding snel genoeg plaats om in 5 tot 10 minuten bij kamertemperatuur te kunnen worden verwerkt. Super Instant® hecht op metalen zoals staal, aluminium en messing, op hout, glas, metselwerk en vele harde kunststoffen.

Super Instant Veiligheidsinformatie

- Lees het veiligheidsinformatie label. Klik op de afbeelding.

- Read the safety information label. Click on the image

- Lisez les informations de sécurité cliquez sur l'image

- Lea la etiqueta de información de seguridad. Haga clic en la imagen

- Lesen Sie das Sicherheitsinformationsetikett. Klicken Sie auf das Bild.

Product

Super instant

Iinstructies:

Veiligheid - Gebruik in een goed geventileerde ruimte (“kamergrootte” ventilatie). Draag een veiligheidsbril, lange mouwen en rubberen handschoenen om het risico op besmetting te minimaliseren.

Materiaal bewaren en gebruiken bij kamertemperatuur 23°C. Dit product is beperkt houdbaar en moet zo snel mogelijk worden gebruikt.

Een schoon, droog oppervlak is een noodzakelijke voorwaarde voor verlijming. Kleefstoffen zullen aan het oppervlak blijven plakken waarvan een hechting gewenst is of aan die film van vreemd materiaal direct op dat oppervlak. Zelden kan een structurele lijm door oppervlakteverontreinigingen dringen om een ​​optimale hechting op een onrein oppervlak te verkrijgen.

Poreuze materialen zijn eenvoudig te verlijmen, mits ze droog zijn. Het oppervlak moet schoon en stofvrij worden geschuurd. Niet-poreuze oppervlakken, zoals die op metalen en plastic materialen voorkomen, moeten worden ontvet, gedroogd en opgeruwd door schuren, zandstralen of chemisch etsen. De geëtste of gezandstraalde oppervlakken dienen binnen enkele uren na de behandeling te worden afgedekt om verontreiniging te voorkomen. Handlers moeten schone katoenen handschoenen dragen om te voorkomen dat lichaamsolie de schone oppervlakken verontreinigt.

Epoxylijmen presteren niet goed op metalen zoals nikkel, chroom, tin of zink en ook niet op zachte thermoplasten zoals polyethyleen. Raadpleeg het technische bulletin Voorbereiding van oppervlakken voor Adhesive Bonding.

Omdat geen twee toepassingen hetzelfde zijn, wordt een kleine testtoepassing aanbevolen om de geschiktheid voor uw project te bepalen als de prestaties van dit materiaal in het geding zijn.

Meten & Mengen - Knijp gelijke hoeveelheden uit op een wegwerpoppervlak en meng grondig. Menggereedschappen en containers moeten schoon zijn en gemaakt zijn van metaal, glas of plastic. Nadat u de benodigde hoeveelheid van Onderdelen A en B in de mengbeker hebt gedaan, mengt u grondig en zorgt u ervoor dat u de zijkanten en onderkant van de mengbeker meerdere keren schraapt.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Special Properties

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Textiel

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen