Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Worbla's Crystal Art

Worbla

Doorschijnende rubberachtige korrels ontworpen als giet-alternatief voor doorschijnende resultaten.
Deze pellets moeten met de hand worden gemengd wanneer ze worden verwarmd en vervolgens worden gevormd of in een mal worden geduwd.
Crystal Art koelt snel af en is binnen enkele minuten klaar, zodat je snel en gemakkelijk kristallen en edelstenen en andere doorschijnende looks kunt creëren.
Afgewerkte stukken zijn flexibel en kunnen worden gebruikt voor verschillende lichteffecten met LED's. Activeert bij 110 °C en vereist handschoenen om veilig te werken.

producten

Worbla Crystal Art

 • Worbla's Crystal Art /500 gr

  Worbla's Crystal Art /500 gr

  28,98 EUR

 • Worbla's Crystal Art /1000 gr

  Worbla's Crystal Art /1000 gr

  62,62 EUR

Video
Video met dank aan Pretzl Cosplay
Instructie

Crystal Art Info

Worbla's Crystal Art is het nieuwste product in de Worbla-reeks en biedt een kneedbaar, vormbaar doorschijnend plastic dat kan worden gebruikt voor edelstenen, watereffecten, lichtverstrooiing en nog veel meer!

Waar is het voor:
Crystal Art biedt een alternatief voor degenen die vanwege tijd, ruimte of gezondheid geen hars kunnen gieten. Het stelt u ook in staat om ongelooflijk flexibele stukken te maken - ijskristallen die buigen met een bodysuit of klauwen die zullen buigen maar niet breken, hoeveel stappen u ook neemt. Crystal Art kan worden uitgerold tot dunne stroken of in eenvoudige vormen worden gebeeldhouwd of in mallen worden geperst en worden gemengd met andere Worbla-producten voor onbeperkte mogelijkheden.

Hoe werkt het?
Worbla's Crystal Art is vergelijkbaar met Worbla's Deco Art: het wordt geleverd in korrelvorm. U verwarmt deze korrels met een heteluchtpistool of andere warmtebron tot 110°C en eenmaal geactiveerd, kunt u de korrels mengen tot een doorschijnend werkbaar materiaal. In tegenstelling tot Deco Art blijft Crystal Art doorschijnend als het eenmaal is afgekoeld, en dunnere stukken zijn flexibel.

Schilderen en verven
U kunt Crystal Art schilderen en het kan worden gekleurd met sharpies, alcoholinkt, harskleurstoffen en polyesterkleurstoffen zoals iDye Poly.

Belangrijk!
In tegenstelling tot Deco Art heeft Crystal Art een veel hogere activeringstemperatuur en thermische geleidbaarheid. Kortom: het word heet! We raden aan om met hittebestendige handschoenen te werken met latex- of nitrilhandschoenen eroverheen, en je handschoenen en gereedschap nat te houden, zodat Crystal Art niet aan dingen of aan u blijft kleven. Crystal Art heeft ook een geheugen zoals rubber, wat betekent dat als het wordt uitgerekt en afgekoeld, het bij opnieuw verwarmen zal willen 'terugveren' naar een meer gecomprimeerde vorm. Houd hier rekening mee bij het beeldvormen!

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

 • Afvormen

  fllexibele materialen voor mallen: siliconen, pu-rubbers, alginaat etc.

 • Cold Casting

  Metaalpoeders en plastics voor het "koud" gieten van IJzer, Brons, Messing of Tin.

 • Composieten

  Harsen, polyester, epoxy, acrylhars, glasvezels enz.

 • Cosplay

  Producten om je eigen cosplay kostuums en rekwisieten te maken

 • Gietmaterialen

  Materialen voor het gieten van harde of flexibele objecten.

 • Prototyping

  Materialen die worden gebruikt voor rapid prototyping

 • Restauratie

  Voor het vervaardigen en herstellen van architectuur en ornamentiek.

 • Schuimen

  Liquid Flexible Foam, Liquid Rigid Foam, Rigid Foam Blocks

 • Special Properties

 • Textiel

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen