Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Latex Paint Base

Een dunne vloeibare latex die kan worden gebruikt om je eigen maskerverf te maken of om onze kant-en-klare verven uit te breiden. Gebruik deze combinatie met onze geconcentreerde latex pigmenten om een flexibel, permanent verfmedium te creëren voor latex maskers, rekwisieten en lichaamsdelen. Je kunt dit materiaal ook gebruiken om je eigen latex pruikenkapjes te maken. Droogt helder op. Let op dat dit product kan bevriezen. Kies tijdens de wintermaanden alleen luchtverzending om problemen te voorkomen. Als er voor grondverzending wordt gekozen, is de klant zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen. Wij kunnen geen materiaal vervangen dat bevroren is verzonden via grondverzending.

Latex Paint Base VEILIGHEIDSINFORMATIE

- Lees het veiligheidsinformatie label. Klik op de afbeelding.

- Lisez les informations de sécurité cliquez sur l'image

- Lea la etiqueta de información de seguridad. Haga clic en la imagen

- Lees het veiligheidsinformatie label. Klik op de afbeelding.

- Lesen Sie das Sicherheitsinformationsetikett. Klicken Sie auf das Bild.

Monster Makers Latex Paint Base

kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

FormX Newsletter Nieuwsbrief Over ons Contact Verkoopvoorwaarden Verzending we have vacancies FormX Academy Merken Toepassingen Is dit de baan voor jou?

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "alles accepteren" te klikken gaat u hiermee akkoord. Geavanceerde instellingen