Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Turbine Mixer

Turbine Mixers kan worden gebruikt om twee componenten snel te mengen door aan de mixer aan een variabele boormachine aan te sluiten.

Enkele overwegingen bij het werken met Turbine Mixers ...

~ Om tijdens het mengen van twee componenten van een materiaal met behulp van een Turbine Mixer effectief te laten zijn, raden wij u toch aan om de zijkanten en onderkant van de container te schrapen met een spatel om ervoor te zorgen dat er geen ongemengd materiaal achterblijft in het mengvat.

~ Met behulp van een boor met variabele snelheid, waar een Turbine Mixer aan verbonden is, ZAL er lucht in het mengsel geklopt worden. Lucht in het mengsel kunnen bellen in het materiaal opleveren nadat deze volledig is uitgehard. Meestal bubbels zijn niet gewenst. Dus als u met een Turbine Mixer de delen A en B met elkaar vermengt zijn, is het raadzaam om deze te Vacuum Ontluchten voor het gemengde materiaal te gieten om zo de hoeveelheid lucht in de rubber te verminderen.

Beschikbaar voor directe levering

12,24 EUR

Prijs exclusief 21% BTW
Verzendgewicht: 0.2 kg
stuk

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

Merken Toepassingen Contact Verzending Informatie New In