Original Scupley

Original Sculpey ®

Als Amerika's eerste oven-bakbare klei, is Original Sculpey al generaties lang in de handen van kinderen, ouders en leerkrachten. Original Sculpey is zacht en buigzaam, en het verwerkt en voelt als keramische klei, maar zal niet uitdrogen wanneer ze worden blootgesteld aan de lucht. Na het bakken, kan het worden geschuurd, geboord, gezaagd en geschilderd met acrylverf. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden bij het maken met Sculpey.

In de klas - Original Sculpey biedt een goedkope manier om te laten kinderen hun creativiteit te laten ontdekken. Sculpey helpt met het houden van aandacht van een kind en het versterken van de lessen die worden onderwezen. Sculpey motiveert, stimuleert interactie Voor het kind, en maakt van het concept een werkelijkheid.

Original Sculpey producten

White /454gr - Sculpey Original Original Sculpey White 1lb 6,65 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

White /795gr - Sculpey Original As America’s first oven bake clay, Original Sculpey has been in the hands of kids, parents and teachers for generations. Original Sculpey is soft and pliable, and it works and feels like ceramic cl... 11,60 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

Terracotta /454gr - Sculpey Original Sculpey Original Terracotta 454 gram 6,65 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

Terracotta /795gr - Sculpey Original As America’s first oven bake clay, Original Sculpey has been in the hands of kids, parents and teachers for generations. Original Sculpey is soft and pliable, and it works and feels like ceramic cl... 11,60 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)