Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountVerlanglijstje tonenNaar de kassa

Castilene

Laat zich Modelleren zoals klei, werkt als was, zelfdragend zonder armatuur, lichtgewicht - weegt 40% minder dan plasteline

Castilene producten

 • Castilene Soft - 3lbs block (1.135 kgs)

  Castilene Soft - 3lbs blocks (1.135 kgs) Een lichtgewicht boetseermateriaal in drie hardheden (soft-medium-hard) voor precisie modelleren. Is kneedbaar na verwarming. Door het lichte gewicht laat het zich zonder armatuur opbouwen (gebruik hiervoor de castilene-hard). De drie grades zijn op en door elkaar te gebruiken. Castilene kan met was modelleergereedschap bewerkt worden. Castilene kan met silicone afgevormd worden en laat zich restloos uitsmelten voor verloren was gieten.

  17,50 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

 • Castilene Medium - 3lbs block (1.135 kgs)

  Castilene Medium - 3lbs block (1.135 kgs) Een lichtgewicht boetseermateriaal in drie hardheden (soft-medium-hard) voor precisie modelleren. Is kneedbaar na verwarming. Door het lichte gewicht laat het zich zonder armatuur opbouwen (gebruik hiervoor de castilene-hard). De drie grades zijn op en door elkaar te gebruiken. Castilene kan met was modelleergereedschap bewerkt worden. Castilene kan met silicone afgevormd worden en laat zich restloos uitsmelten voor verloren was gieten.

  17,50 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

 • Castilene Hard 3lbs block (1.135kgs)

  Een lichtgewicht boetseermateriaal in drie hardheden (soft-medium-hard) voor precisie modelleren. Is kneedbaar na verwarming. Door het lichte gewicht laat het zich zonder armatuur opbouwen (gebruik hiervoor de castilene-hard). De drie grades zijn op en door elkaar te gebruiken. Castilene kan met was modelleergereedschap bewerkt worden. Castilene kan met silicone afgevormd worden en laat zich restloos uitsmelten voor verloren was gieten.

  17,50 EUR (Prijs exclusief 21% BTW)

Werken met Castilene

Om te beginnen; verzacht de Castiline met uw warmtebron (warmtelampen, oven, warmtepistolen, magnetron, (WEES VOORZICHTIG NIET OVERVERHITTEN IN MAGNETRON OF LUCHTBELLEN KUNNEN RESULTEREN), warm water of au bain marie) Gebruik geen directe vlammen. De smelttemperatuur is 76 graden Celcius.

Castilene "Hard" blijft kneedbaar tijdens het werk als het warm gehouden wordt door warmtelampen.
Alle algemene was-gereedschappen en wasboetseermethoden zijn compatibel met Castilene.
Verwarm je gereedschap voor het boetseren.

Koel Castilene voor de optimale hardheid voor extreem scherp boetseerwerk, detaillering en het polijsten.

Kieswijzer

Hier vindt u onze produkten gerangschikt naar diverse toepassingsmogelijkheden, zoals: Lifecasting, boetseren, afvormen, gieten, make-up, stuntwerk, dentaalwerk en studie.

Merken Toepassingen Contact Verzending Informatie New In